Home » Όλη η συνέντευξη που έδωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στους Μικρούς Ρεπόρτερ
Μικροι Ρεπορτερς Οι Μικροι Μας Φιλοι

Όλη η συνέντευξη που έδωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στους Μικρούς Ρεπόρτερ

Xristiana itan mia diskoli sinentefksi

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους το αποκάλυψε…

Η συνέντευξη που έδωσε στους μικρούς ρεπόρτερ ήταν από τις πιο δύσκολες συνεντεύξεις στη καριέρα της. Aπό την αρχή ζήτησε από τα παιδιά που θα της έπαιρναν συνέντευξη να την ρωτήσουν ότι θέλουν και αυτή θα απαντήσει.

Που να ήξερε με τι ερωτήσεις θα είχε να κάνει.

Όσοι βρέθηκαν παρόντες στη συνέντευξη μπορούν να πουν ότι η γνωστή παρουσιάστρια ξεσπούσε σε ασυγκράτητα γέλια κάθε λεπτό.

Οι μικρές και απλές φατσούλες των μικρών ρεπόρτερ (παιδιά δημοτικών σχολείων της Κύπρου), σε καμία περίπτωση δεν ταίριαζαν με τις επαγγελματικές ερωτήσεις που έκαναν στη Χριστιάνα.

Οι ερωτήσεις των μικρών που είχαν να κάνουν με τον συνεργάτη της Χριστιάνας, τον Χάρη, απογείωσαν τη διάθεση αλλά και τα γέλια στον χώρο.

 

Εδώ σας παρουσιάζουμε την συνέντευξη όπως δημοσιεύτηκε στο 7ο τεύχος του περιοδικού Γονιός Εν Δράσει.

 

Μικροί Ρεπόρτερ

Με… γάλα Ρεπορτάζ

Συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους

 

Οι Μικροί Ρεπόρτερ «Ξανακτυπούν». 

Παιδιά από διάφορα Δημοτικά Σχολεία της Κύπρου, μαζί με το γάλα Αχναγάλ, ανάλαβαν καθήκοντα «φτασμένου» δημοσιογράφου και άρχισαν τις ερωτήσεις. Πρώτα συμπλήρωσαν την αίτηση στο www.gonioscy.com, επιλέχθηκαν, ήρθαν, φόρεσαν τη στολή των Μικρών Ρεπόρτερ που είχε ετοιμάσει για αυτά το γάλα Αχναγάλ και έβαλαν απέναντί τους, αυτή τη φορά, τη διάσημη παρουσιάστρια, Χριστιάννα Αριστοτέλους.  Οι αυθεντικές ερωτήσεις των παιδιών έκαναν πολλές φορές τη Χριστιάννα να ξεσπάσει σε ασταμάτητα γέλια. Πάμε να δούμε τι ρώτησαν τη Χριστιάννα τα παιδιά: 

Ανδριάνα Γερασίμου:  Τι ζαβολιές έκανες μικρή που φοβάσαι μη σου τις κάνουν και  σένα τώρα τα παιδιά σου?;

Χριστιάννα Αριστοτέλους: Όταν ήμουνα μικρή έκανα και εγώ ζαβολιές. Ήταν όμως διαφορετικά τα πράγματα τότε. Γυρίζαμε στις γειτονιές χωρίς να μας επιβλέπουν οι γονείς μας και πολλούς από τους φίλους που είχα, οι γονείς μου δεν τους ήξεραν. Εγώ θέλω να ξέρω ανά πάσα στιγμή πού είναι τα παιδιά μου και φυσικά ποιοι είναι οι φίλοι τους. Και επίσης έφαγα μια φραουλίτσα που βρήκα πεταμένη κάτω. 

Α.Γ: Σου έφεραν ποτέ δώρο που δε σου άρεσε και δεν ήξερες πώς να το πεις;

Χ.Α: (Πάρα πολλά γέλια) Ναι. Μου έκαναν κάποια στιγμή δώρο που δεν μου άρεσε πάρα πολύ. Όμως δεν επικεντρώνομαι στο δώρο αλλά στην πρόθεση του άλλου  να μου κάνει ένα δώρο. 

Αν είναι ένα δώρο από έναν κοντινό μου άνθρωπο θα τον ρωτήσω ευγενικά αν γίνεται να το αλλάξω, επειδή έχω κάτι παρόμοιο. Αν δεν γίνεται να το αλλάξω, τότε θα βρω τρόπο να το χρησιμοποιήσω.

Αντρέας Δημοσθένους: Τι ονειρευόσουν να γίνεις όταν ήσουν μικρή;

Χ.Α: Παρουσιάστρια. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να σπάσω την τηλεόραση και να μπω μέσα για να γίνω παρουσιάστρια. Αυτή νόμιζα ότι ήταν η διαδικασία.

Α.Δ: Πώς νιώθεις που είσαι στη τηλεόραση;

Χ.Α: Νιώθω χαρούμενη γιατί δούλεψα σκληρά και ανταμείφθηκα για αυτό που ήθελα να κάνω. 

Α.Δ: Πώς νιώθεις που έχεις άντρα σου το Γιώργο Εφραίμ, δηλαδή έναν πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή?

Χ.Α: Νιώθω το ίδιο περήφανη όπως θα ένιωθα αν ο άντρας μου θα ήταν χτίστης, πωλητής ή οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα. Επέλεξα τον Γιώργο για τον χαρακτήρα του και όχι για το επάγγελμά του. 

Πάρης Στέφανος Αθανασίου: Τι δραστηριότητες κάνεις με τα μωρά σου στον ελεύθερό σου χρόνο;

Χ.Α: Με τον Αντρέα, που είναι πολύ μικρός, περιοριζόμαστε στο «άγου», με καμιά μπαλίτσα ή με καμιά κουδουνίστρα. Με τη Μελίνα, που είναι μεγαλύτερη, πάμε βόλτες στο πάρκο, πάμε στη θάλασσα…   Χτες παίξαμε ένα παιχνίδι με μπογιές χωρίς πινέλα. Βάψιμο μόνο με τα χέρια μας.  

Π.Σ.Α: Τι σου αρέσει πιο πολύ από τη δουλειά που κάνεις;

Χ.Α: Μου αρέσει ότι κρατάμε συντροφιά σε κόσμο που μπορεί να είναι μόνος του στο σπίτι. Ουσιαστικά μέσα από την τηλεόραση είμαστε η συντροφιά για πάρα πολύ κόσμο. Πραγματικά αυτό είναι και το ωραίο της τηλεόρασης. Που ο κόσμος είναι σαν να μας βάζει μέσα στο σπίτι του με το που βλέπει την εκπομπή.

Νικόλας Νικοδήμου: Σου κάνουν έκπληξη οι έρευνες του Χάρη ή τις θεωρείς χαζές; 

Χ.Α: (Πολλά γέλια) Κάποιες τις θεωρώ χαζές και κάποιες άλλες έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Μάλιστα για να μην πηγαίνουν άδικα οι έρευνες δοκιμάζω κάποιες από τις προτεινόμενες ιδέες.

Ν.Ν: Ο Χάρης στην εκπομπή πληρώνεται σαν κωμικός;

Χ.Α: (Πάρα πολλά γέλια) Ο Χάρης πληρώνεται, ναι! Σαν δημοσιογράφος όπως και οι υπόλοιποι συνεργάτες. Πιστεύεις ότι πρέπει να μας πληρώνει;

Ν.Ν: Θα ήθελες να σατιρίσεις και εσύ τον Λούη Πατσαλίδη, όπως σε σατιρίζει και αυτός;

Χ.Α: Δεν έχω το ταλέντο του Λούη στη σάτιρα. Πρέπει να υπάρχει ταλέντο για να μπορείς να σατιρίζεις. Εμείς ψυχαγωγούμε τον κόσμο διαφορετικά. Αλλά έκανά του και εγώ μερικές φάρσες.

 

Ροδοθέα Ταλιώτου: Όταν είσαι ζωντανά στην εκπομπή νιώθεις άγχος; 

Χ.Α:  Σε κάθε πρώτη εκπομπή της χρονιάς νομίζω πως δεν θα καταφέρω να μιλήσω από το άγχος. Επίσης κάθε νύχτα πριν από κάθε πρεμιέρα βλέπω το ίδιο όνειρο, ότι δεν δουλεύουν τα μικρόφωνα, ότι μιλάω αλλά δεν ακούγομαι, ότι πέφτει το σήμα της εκπομπής και εγώ είμαι άβαφτη, άντυτη και αχτένιστη. Μετά από 5 λεπτά εκπομπής μου περνάει και νιώθω υπέροχα. 

 

Ρ.Τ: Σου αρέσει όταν είσαι στον αέρα;

Χ.Α: Ναι! Πάρα πολύ. Ειδικά όταν είναι ζωντανές οι εκπομπές. Έχει μια άλλη ενέργεια το να είσαι στον αέρα ζωντανά σε σύγκριση με μια γραμμένη εκπομπή.

Νικολίνα Ταλιώτου: Τι είδους εκπομπή προτιμάς να παρουσιάζεις;

Χ.Α: Ψυχαγωγικές εκπομπές. Γιατί μου αρέσει να νιώθω πως μέσα από τη δουλειά μου δίνω χαρά και αισιοδοξία στον κόσμο. Όλοι έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να γελάσουν κάποια στιγμή.  

Ν.Τ: Σου παίρνει πολύ χρόνο να ετοιμαστείς για την εκπομπή σου;

Χ.Α: 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 12 μήνες τον χρόνο. Να φανταστείς δεν ένιωσα την άδεια μητρότητας. Ήμουν συνέχεια στα τηλέφωνα. Έγραφα ιδέες. Δεν είναι εύκολο να ησυχάσω. Το είδος της εκπομπής που κάνω χρειάζεται συνέχεια ανανέωση και καινούργιες ιδέες. Το μυαλό μου συνέχεια σκέφτεται.

Μαρίλια Γλαύκου: Ποια είναι τα αγαπημένα σου χόμπι; 

Χ.Α: Κάποτε ήταν ο χορός. Τώρα που δεν προλαβαίνω να πηγαίνω για χορό, χορεύω στο σπίτι με την κόρη μου. Μου αρέσει πολύ και το τένις και επειδή όταν ήμουν μικρή ήταν πολύ ακριβό να μάθω τένις είχα πάρει μια ρακέτα και έπαιζα πάνω στον τοίχο της κυρίας Αννίτσας. Όταν έχω χρόνο μου αρέσει να απολαμβάνω τις βόλτες στη θάλασσα. 

Μ.Γ: Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

Χ.Α: Οι κεφτέδες, όλων των ειδών τα μακαρόνια, το αυγό με αρτισσιά, το σάντουιτς με χαλούμι, το μαχαλεπί. Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

Μ.Ρ: Τα μακαρόνια. 

 

Εστέλια Αναστασιάδη: Πώς ξεκίνησε η καριέρα σου; 

Χ.Α: Πριν πολλά χρόνια, ένας γνωστός μου με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι ψάχνει μια κοπέλα για το Paphos Tv, για να είναι απλά μαζί του. Εγώ του είπα ότι δεν θα έρθω για να είμαι απλά δίπλα σου. Θα έρθω αν θα είμαι συνπαρουσιάστρια. Οι υπεύθυνοι δέχτηκαν  και έτσι ξεκίνησα. Μετά πήγα στο CapitalTv και μετά ήρθα στην πρωτεύουσα. 

Ε.Α: Αν δεν έκανες αυτή τη δουλειά τι θα ήθελες να κάνεις;

Χ.Α: Θα προσπαθούσα πάρα πολύ να κάνω αυτή τη δουλειά. Αλλά αν δεν την έκανα τελικά θα ήθελα να ήμουν κτηνίατρος. Αγαπάω πάρα πολύ τα ζώα.