Home » Ο Λούης Πατσαλίδης Απαντά Στους Μικρούς Ρεπόρτερ
Μικροι Ρεπορτερς Οι Μικροι Μας Φιλοι

Ο Λούης Πατσαλίδης Απαντά Στους Μικρούς Ρεπόρτερ

Μικροί Ρεπόρτερ Με..γάλα Ρεπορταζ

20 ΚΟΥΦΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΥΗ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗ

Παιδιά από διάφορα Δημοτικά Σχολεία της Κύπρου, μαζί με το γάλα Αχναγάλ, ανάλαβαν καθήκοντα «φτασμένου» δημοσιογράφου και άρχισαν τις ερωτήσεις. Πρώτα συμπλήρωσαν εδώ την αίτηση και αφού επιλέχθηκαν, ήρθαν, φόρεσαν την στολή των Μικρών Ρεπόρτερ που είχε ετοιμάσει για αυτά το γάλα Αχναγάλ και έβαλαν απέναντι τους, αυτή τη φορά, τον διάσημο τηλεοπτικό παρουσιαστή, Λούη Πατσαλίδη.  

 

Αφού έγιναν διευκρινήσεις πως θα μιλούν όλοι στον ενικό και αφού ρούφηξαν από ένα ποτήρι γάλα, ξεκίνησαν τον «βομβαρδισμό» ερωτήσεων. 

Μικροί Ρεπόρτερ: Αν ήσουν Ινδιάνος πως θες να σε λέγανε;

Λούης Πατσαλίδης: Ο Μεγάλος Βράχος που κυλάει στο βουνό και πέφτει στην θάλασσα (γέλια).

Μ.Ρ: Τι σε ώθησε να αλλάξεις από την μία δουλειά σε αυτή που έχεις τώρα;

Λ.Π: Ήμουν τραπεζικός υπάλληλος. Ήταν μια δουλειά που δεν με ευχαριστούσε. Με έκανε δυστυχισμένο και ένιωθα ότι δούλευα σε καταναγκαστικά έργα. Αυτό που μου άρεσε πάντα ήταν να κάνω τον κόσμο να γελά.

Μ.Ρ: Τι θα έκανες αν γινόσουν πρόεδρος της Ομόνοιας;

Λ.Π: (γέλια) Σκέφτηκα πολλές φορές το αν ήμουν πρόεδρος τι θα έκανα. Πρώτα θα συσπείρωνα τον κόσμο της Ομόνοιας και μετά θα έχτιζα μια Ομόνοια δυνατή για το μέλλον, με πιτσιρικάδες κύπριους παίκτες από τις ακαδημίες.

Μ.Ρ: Τι ονειρευόσουν να γίνεις όταν ήσουν μικρός;

Λ.Π: Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με την διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις και το marketing.

Μ.Ρ: Πως νιώθεις  όταν κάνεις λάθος σε μια εκπομπή και πως το αντιμετωπίζεις;

Λ.Π: Επειδή η εκπομπή βασίζεται στο χιούμορ και στην πλάκα, ακόμα και ένα λάθος αν γίνει, το παίρνουμε όλοι στην πλάκα.  

Μ.Ρ: Είσαι για μια μέρα αόρατος. Τι κάνεις;

Λ.Π: Μμμμ!!! Επειδή, λόγω δουλειάς, μου αρέσει να παρατηρώ τον κόσμο, θα ήθελα να μπω στα σπίτια, σε καφενεία, σε εμπορικά κέντρα και να δω από κοντά πως συμπεριφέρεται ο κόσμος όταν δεν μπορεί να με βλέπει.

Μ.Ρ: Πώς αποφάσισες να κάνεις το κόσμο να γελάει μέσα από τη δουλειά σου;

Λ.Π: Από το Γυμνάσιο κιόλας είχα παρατηρήσει πως με αυτά που έλεγα και έκανα διασκέδαζα τους συμμαθητές και τους φίλους μου. Μεγαλώνοντας κατάλαβα πως αυτό θα μπορούσα να το κάνω και επαγγελματικά. Πάντα μου άρεσε να κάνω τους άλλους να γελούν.

Μ.Ρ: Ποια είναι η χειρότερη μυρωδιά που δεν αντέχεις;

Λ.Π: Το βραστό κουνουπίδι. Ααα, Παναγιά μου, δεν το αντέχω. Ωμό μου αρέσει να το τρώω με λεμόνι και αλάτι αλλά αν το μυρίσω βραστό θέλω να φύγω.

 

Μ.Ρ: Τα παιδιά σου σε βλέπουν στην τηλεόραση;

Λ.Π: Μερικές φορές. Όχι πάντα. Συνήθως την ώρα της εκπομπής κοιμούνται. Αν είναι στην γιαγιά τους το βράδυ, κοιμούνται πιο αργά άρα βλέπουν και την εκπομπή.  

Μ.Ρ: Έπαιζες κάποιο μουσικό όργανο όταν ήσουν μικρός;

Λ.Π: Όχι. Και είναι από τα πράγματα που έχω μετανιώσει που δεν έκανα στην ζωή μου. Τώρα που πάει ο γιός μου κιθάρα θα ήθελα να μάθω μαζί του.

 

Μ.Ρ: Ποιά ήταν η πιο μεγάλη σκανδαλιά που έκανες μικρός;

Λ.Π: (γέλια) Έκανα πάρα πολλές σκανδαλιές. Δεν μπορείς να φανταστείς. Μια φορά, που ήμουν Δημοτικό και πήγα Σαββατοκύριακο στο χωριό μου τον Καλοπαναγιώτη, με θύμωσε η γιαγιά μου και πέταξα 3 πλαστικές καρέκλες στον γκρεμό. Όμως πήγα και τις έφερα στο τέλος. Δεν έφαγα ξύλο. Δεν με έφτανε η γιαγιά στο τρέξιμο.

Μ.Ρ: Τους γονείς σου τους έκανες να γελούν όταν ήσουν μικρός;

Λ.Π: Ναι. Και πολλές φορές γλίτωσα την τιμωρία από αυτό το πράγμα. Όποτε μαζευόμασταν σε οικογενειακό τραπέζι πάντα έλεγα αστεία και ανέκδοτα και όλοι γελούσαν.

Μ.Ρ: Έχεις και άλλα αδέλφια; Αν ναι, έχουν το ίδιο χιούμορ με σένα;

Λ.Π: Έχω έναν αδερφό που είναι 5 χρόνια μικρότερος από εμένα. Αυτός είναι λίγο πιο σοβαρός. Και ναι έχει και αυτός πολύ καλό χιούμορ.  

Μ.Ρ: Από ποιόν κληρονόμησες το χιούμορ;

Λ.Π: Νομίζω από την μητέρα μου. Η μητέρα μου ήταν πάντα εξωστρεφής και η ψυχή της παρέας.

Μ.Ρ: Σου αρέσει που σε αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο;

Λ.Π: Όποιος πει ότι δεν του αρέσει θα είναι ψέματα. Εμείς που εργαζόμαστε στον χώρο του θεάματος έχουμε την αναγνώριση ως επιβράβευση για την δουλειά μας.

Μ.Ρ: Αυτά που λες στον κόσμο είναι της στιγμής ή τα σκέπτεσαι προηγουμένως;

Λ.Π: Μερικές φορές αυτοσχεδιάζω. Το μεγαλύτερο όμως κομμάτι της εκπομπής προετοιμάζεται από πριν. Γράφω με μια ομάδα ατόμων τα κείμενα, βρίσκουμε τα videos και την ώρα των γυρισμάτων υπάρχει μια οθόνη απέναντι μου που εμφανίζει το κείμενο και εγώ το διαβάζω.

 

Μ.Ρ: Πως ένιωσες την πρώτη φορά που είχες επαφή με το φακό;

Λ.Π: Πολύ περίεργα βρε φίλε. Μαζευτήκαμε όλοι να δούμε την πρώτη μου εκπομπή και ένιωθα πολύ άβολα. Να σου πω και ένα μυστικό; Δεν βλέπω την εκπομπή μου. Μόνο αν χρειάζεται να την δω για να διορθώσω κάτι. Δεν βολεύουν και οι ώρες.

Μ.Ρ: Ποιος Σούπερ Ήρωας θα ήθελες να ήσουν για μια μέρα;

Λ.Π: Ο Spiderman για να σκαρφαλώνω και να πηδώ από κτήριο σε κτήριο αλλά θα μου άρεσε να ήμουν και ο Flash γιατί είναι πολύ γρήγορος κάτι που εγώ δεν είμαι. Και θα ήθελα να ήμουν πιο γρήγορος.

Μ.Ρ: Σκέφτεσαι ποτέ να κάνεις σοβαρά δίαιτα;

Λ.Π: Πολλές φορές. Συνέχεια μπορώ να σου πω. Μόλις όμως το σκεφτώ αμέσως μετά ξεχνώ το. Δεν ξέρω γιατί. Μόλις δω κάτι το τρώω και ξεχνώ πως κάνω δίαιτα. Αλλά καθαρά για θέματα υγείας πρέπει να χάσω κάποια κιλά.

Μ.Ρ: Αν σε άφηνε η Αστέρω να κάνεις κουμάντο μέσα στο σπίτι για δυο εβδομάδες τι θα έκανες;

Λ.Π: Μακάρι να με άφηνε και για μια μέρα να κάνω κουμάντο (γέλια). Λοιπόν, θα γέμιζα το σπίτι με τσιπς και σοκολάτες. Θα έπαιζε συνέχεια η τηλεόραση παιδικές ταινίες. Θα παίζαμε ποδόσφαιρο με τον γιό μου μέσα στο σαλόνι. Γενικά θα κάναμε ότι μας απαγορεύει η Αστέρω. Και θα στέλναμε την Αστέρω για δύο εβδομάδες στην μάμα της (γέλια).

Η συνέντευξη πάρθηκε λίγο πριν τα γυρίσματα του « Λουης Night Show», στο Σατυρικό Θέατρο στην Λευκωσία και όλες οι ερωτήσεις ήταν των παιδιών.

Μετά, τα παιδιά με τους γονείς τους, έκατσαν να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα της εκπομπής.